Return to site

West Terschelling...een hechte gemeenschap!

Spiritual Sessions strijkt neer op het mooie eiland...

Het was in drie dagen compleet uitverkocht...En vanavond was t dan eindelijk zover. Na een mooie bootreis waarbij we zelfs op de brug mochten en een aantal bruinvissen zagen in hun natuurlijke omgeving,kwamen we om 17:00 uur op het eiland aan.Snel opgezet en naar het prachtige Westcord Boschrijk toe om te eten en om te kleden.
19:30 waren we weer terug op de lokatie, en gelijk begonnen de mensen al binnen te stromen.
Een gemengd gezelschap , van 15 tot ?? en zelfs een aantal nieuwsgierige mannen.
Na de opening van Kitty en mij samen Imagine gezongen en daarna de boodschappen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een "loterijkaartje" met een cijfer erop ; je mocht iets persoonlijks of iets van een overleden dierbare erbij leggen. Kitty pakte soms voor , soms na het liedje een aantal bonnetjes en gaf de daarbij behorende boodschap. De liedjes kwamen goed binnen en gelijk voelden we de bijzondere energie van deze bijzondere groep mensen. Al gauw viel het kwartje bij mij ; dit waren geen individuen die niets met elkaar hadden , hier waren mensen die elkaar door en door kenden! Dus de boodschap van de een , werd gevoeld door de ander. Er waren heel emotionele momenten bij. Een aantal keer had T. ( een meisje van15 jaar,) het behoorlijk te kwaad. Ik ben twee keer naar haar toe gegaan. Gelukkig kon ze de avond erg waarderen en haar moeder ook.
Er werd met een "open mind" geluisterd , ontvangen en gedeeld. Mooie boodschappen en veel emotie.
Vanwege de hoge opkomst zijn we qua tijd wat uitgelopen , maar dat vond niemand erg geloof ik.
Na afloop nog een "Juttertje" genipt. Ik drink niet zomaar , maar vanavond was ook niet "zomaar" , het was een mooie , waardevolle avond met waardevolle mensen.Bedankt aan een ieder die er was vanavond en een speciaal dankjewel aan onze promotor Christine ; alles tot ver in de puntjes geregeld.
Terschelling ; tot gauw!
Harold
( ook namens Kitty)
REDERIJ DOEKSEN
DEZE AVOND WERDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR REDERIJ DOEKSEN.
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly