Return to site

Terschelling en Harlingen...

Twee heel verschillende , maar prachtige avonden.

Terschelling en Harlingen

We hebben twee bijzondere avonden mogen geven op Terschelling en Harlingen. Elke avond met een eigen invulling. 

Terschelling was druk en Harlingen was met een klein groepje.

Wat een intense avonden! Niet alleen voor het publiek, 

maar ook voor Harold en mijzelf.

Na een zware periode voor mijzelf, 

was ik weer blij om er te  mogen zijn voor de bezoekers.

Vooral Harlingen was voor mij een bijzondere avond. 

Hier werd ik geconfronteerd met mijzelf, wat uiteindelijk goed voor me was.

De boodschap die ik mocht geven aan iemand, mocht mij ook  raken, 

en daar moest ik ook iets mee doen.  Soms mag de reading die je geeft aan iemand, ook voor jezelf zijn.  Ook kan een lied nodig zijn voor je, ook al wordt het op dat moment voor iemand anders gezongen. Voor mij was dat “ Zo zal het zijn”.
Dit nummer, wat ik al heel lang goed ken maar nog nooit zo een diepe indruk heeft achter gelaten als in Harlingen.  Dat is de kracht van muziek. 

Ik wist dat dit een nieuwe start mocht worden, en zo heb ik het ook mogen ervaren.   

Was blij om  weer te kunnen zingen en zoals altijd begonnen Harold en ik met ons eigen openingslied, waarna de avond gestart werdt.  

Mooie liederen en readings volgden.

Zoals altijd de vaste liederen; “You got a friend” en “Raindrops keep falling on my head”,die goed ontvangen werden. De mensen beleefden de avonden ieder op hun eigen manier, wat  goed was.  Iedereen bedankt voor hun aanwezigheid en voor de mooie verhalen die we mochten ontvangen.Het geeft ons weer de kracht om verder te gaan, en het geeft aan dat we op de juiste weg zijn.

Christine bedankt voor je goede zorgen op Terschelling en in Harlingen.  

Kitty  (ook namens Harold)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly