Return to site

Christine Mebius , een drijvende kracht...

Waarom ze gastvrouw is voor Kracht van Muziek.

Christine ;

"Vorig jaar kwam ik in contact met Harold Verwoert en Kitty Tijssen en met hun unieke project Kracht van Muziek/Spiritual Sessions. Spiritualiteit gecombineerd met muziek, mijn belangstelling was gewekt. Inmiddels heb ik 3 avonden voor Kracht van Muziek mogen organiseren en ik mag zeggen met succes. Dit organiseren doe je niet zomaar even, het is bijna een fulltime baan naast je normale werkzaamheden: locatie boeken, adverteren in diverse media, een team samenstellen van mensen die willen gaan promoten en deze mensen blijven motiveren, promotiemateriaal (wordt verstrekt door Kracht van Muziek), versturen aan “promotieteam” en locatie, ondertussen contact onderhouden met Harold en Kitty over de vorderingen, bellen, mailen etc.

Zodra er voldoende belangstelling is kan de avond doorgaan!

Dan kom ik in mijn element. Gastvrouw zijn. Harold, Kitty en Louis ontvangen, samen locatie in orde brengen, methode die Kitty gaat gebruiken bespreken (bloemen of voorwerpen) en dan de gasten ontvangen.

Kort gesprekje voeren met de gasten, de bedoeling van de avond duidelijk maken en naar de zaal begeleiden. Daar worden de gasten opgevangen door Harold en Kitty. Wanneer de Sessie begint blijf ik gefocust op Harold en Kitty, 1 blik en ik weet wat te doen. Dat kan zijn van een glas water brengen, tissues uitdelen of een arm om een schouder van een gast. Natuurlijk geniet ik ook van de zang van Harold en de readings van Kitty. Heel indrukwekkend en soms ook ontroerend. Aan het eind van de avond komen de gasten nog vaak naar me toe, sommige omhelzen me of zoeken via email contact met mij. Daar doe ik het voor, mensen blij maken.

Het is een voorrecht om deel te mogen uitmaken van dit fantastische project van Harold en Kitty. Het geeft mij zo’n voldoening. Ik krijg er energie van, ontwikkel mijn eigen spiritualiteit durf daar ook weer wat mee te doen, loop weer te zingen iedere dag. Samen met Harold, Kitty hoop ik ervoor te mogen zorgen dat er vele avonden in het land georganiseerd gaan worden en dat wij heel veel mensen kennis mogen laten maken met Kracht van Muziek/Spiritual Sessions!"

Christine Mebius

Wil je ook gastvrouw worden en helpen om nog meer mensen kennis te laten maken met Kracht van Muziek?

Vraag dan om meer informatie!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly